Så försvann den måndagen.

Så var även denna måndag passerad och utgående.
Jobbade och efter jobbet åkte jag hem och grejade lite, gick hem till Björn för att äta middag och sedan tog vi en tripp ut till Kniva. Riktigt härligt väder var det och vi var där en stund medan Björn fixade klart sin Limo. Efteråt åkte vi hem och är nu hemma, jag ska se första avsnittet för säsongen av True blood! Som jag längtat! Men så länge så ska jag nu titta på tv och sen får ni ha en fin kväll! Bilder från dagen!

20130617-210738.jpg

20130617-210750.jpg

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

2 thoughts on “Så försvann den måndagen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: