20140221-112651.jpg

Är helt slut! Positivt början på ett inlägg?! Tror aldrig helgen har känts så välkommen som denna.
Sportlov för eleverna men eftersom jag har semestertjänst jobbar jag nästa vecka utom fredag. Men ändå känns det skönt med ledighet! Jag ser sjukt mycket framemot att få andas denna helg.

Ikväll är det lite fest med kollegorna då vi ska ut och äta vilket ska bli trevligt. Därför ska jag nu hem och slänga i en inpackning i håret och städa och se ett avsnitt av någon serie medan inpackningen sitter i håret.

Så sjuktskönt med helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa