Idag efter jobbet passade jag på att greja lite med vardagsrummet och la ut min tv-bänk på Blocket, jag hoppas nu att jag ska få den såld.

När jag var klar med allt hämtade Björn William. Jag gick ner till Kopparhatten och deltog i DT’s testpanel. Jättegod mat fick vi också och en trevlig stund med nya människor. Det var spännande, jag är jätteglad att jag fick vara testpilot.

Nu ska jag se klart Believe innan sängen.

005

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: