Idag var värmen borta, lite chockerande efter allt de fina vädret vi haft. Men jag stod ut, känner mig bara otroligt seg denna dag. Haft AP så det känns i kroppen när man jobbar långa dagar. Efter jobbet hann jag vara onyttig på McDonalds samt hämta ett paket de visas i ett inlägg strax. Blir snart sängen här sovit jättedåligt i natt med rejält uppblåst mage och magsmärtor. Ett tag på jobbet idag trodde jag att tårarna skulle komma. Men jag överlevde.

Nä sängen nu då. God natt på er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: