Trots att denna dag varit lång har den varit jättebra. Började 7:30 och slutade runt 19:15, först en vanlig arbetsdag och sedan på kvällen avslutade vi med att eleverna hade filmpremiär för sina familjer. Efteråt fikade vi och hade det jättetrevligt, jag känner verkligen det där stolta och fina i att få glädjen i att få en roll i andra barns liv, vilket otroligt ansvar det är men även en förmån. Tänk att man kan tycka och bry sig om andras barn som man faktiskt gör som lärare, det är en fantastisk känsla att få se andra utvecklas.

Det gör även att jag som förälder, förstår och tar till mig de ord jag läser från Williams veckobrev, för man känner sig stolt både som lärare och förälder, olika känslor men ändock är båda så äkta. Det är fantastiskt!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: