Ett avslutat läsår.

Så var mitt andra år som lärare avslutat. Hur snabbt gick inte året? Hur snabbt har inte dessa två år gått? Från att ha varit färsk till att vara någon som känner mig mer som mitt emellan ny och lite erfarnare? En resa helt klart, skolavslutningar är alltid känslosamma och likaså denna. Fin musik, glada elever och fina kramar från eleverna. Uppskattningar och blommor hör också till skolavslutningar.

Dagen har med andra ord varit jättefin, imorgon blir det en lång dag. Något jag inte är van vid på fredagar och sedan kommer Lena hit imorgon med. Så himla kul att få en stund med henne.

Nä nu ska jag se på Pretty little liars, inte hunnit med det innan.

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

2 thoughts on “Ett avslutat läsår.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: