Så var mitt andra år som lärare avslutat. Hur snabbt gick inte året? Hur snabbt har inte dessa två år gått? Från att ha varit färsk till att vara någon som känner mig mer som mitt emellan ny och lite erfarnare? En resa helt klart, skolavslutningar är alltid känslosamma och likaså denna. Fin musik, glada elever och fina kramar från eleverna. Uppskattningar och blommor hör också till skolavslutningar.

Dagen har med andra ord varit jättefin, imorgon blir det en lång dag. Något jag inte är van vid på fredagar och sedan kommer Lena hit imorgon med. Så himla kul att få en stund med henne.

Nä nu ska jag se på Pretty little liars, inte hunnit med det innan.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: