Helt galet när man inser att man befunnit sig i sängläge enda tills 11:00 idag, jag orkade helt enkelt inte kliva upp innan. När jag klev upp slängde jag i hårinpackning i håret (sitter med den fortfarande), renbäddade sängen och slängde in sängkläderna i tvättmaskinen.
Var helt slut igår på jobbet, kände mig som jag festat i tre långa dygn och var i rejält behov av att sova. Lena skulle hit och hälsa på på kvällen så jag somnade på soffan och där sov jag tills hon ringde mig. Vi åkte ner till American take away och köpte varsin pizza som vi tog med hem till mig, och så pratade vi. Det finns viss vänskap som är ganska speciell, sådan är min och Lenas. Det var över ett år sedan vi senast sågs och ändå när vi ses är det som vi träffades igår även om det finns massor att berätta för varandra. Jag har två såna människor som det aldrig blir konstigt och stramt när man talar med efter lång tid och det är Lena och Anna. Kanske är det så att den vänskap där man delat med sig av alla små detaljer i sitt liv är den vänskapen som slår ut allt annat?

Nu sitter jag här i alla fall, insåg till min glädje att jag har 6 arbetsdagar kvar till ledighet och semester! Det kommer gå fort, jag känner hur jag riktigt laddar inför ledigheten, få sova, äta goda frukostar ute på balkongen, ta promenader och kanske se något nytt? Det är så fridfullt med ledighet, det är som att livet behöver paus från allt ett tag för att ens hjärna ska orka ladda om.

 

063
Ser framemot att ha det lite fridfullt som dessa två.


4 kommentarer

  1. Skönt med sådan vänskap 🙂 Har några vänner som det är likadant med, vi kanske inte hörs på år och dar men när vi väl ses fortsätter vi bara där vi slutade sist vi sågs 🙂

    Tråkigt att du inte får några kampanjer 🙁 Har du fyllt i all info om dig till 100%? INte för att jag drunknar i kampanjer heller, men får kanske 2-4 st/per år. Men instämmer i att det är många sådana där betalkampanjer sen nåt år tillbaka, dem kan jag däremot klara mig utan även om det många gånger är bra erbjudanden man får rent prismässigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: