Men fy fan!

Vilken jävla skitdag!
Vaknat flera gånger, först helt utan orsak.
Klockan 02:20 vaknade jag av att brandvarnaren larmade om nytt batteri, VARFÖR ska den alltid larma om sånt på natten?!
Bara att leta sig upp för att stänga av skiten, visar sig vara någon jävla specialare där man fick lov att ha speciella verktyg för att få ur batterierna. Efter våld och massa ilska var de ute, klockan 03:00 somnade jag om igen… Vaknade vid 4, och 5 igen. Går upp och duschar, kommer ut och min sista lins är trasig! Vad i helvete?! Nu lär jag gå till jobbet i glasögon, och jag känner mig naken i glasögon. Jag har ALDRIG gillat saken, har det endast hemma. Varför kunde inte denna dag vara imorgon när jag är ledig istället?!

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

4 thoughts on “Men fy fan!

 • 18 juni, 2014 at 11:44
  Permalink

  Usch jag vet hur det är med sådana nätter 🙁 inte kul!

  Nu är jag igång med bloggandet på nytt 🙂 försöker läsa ikapp din lite nu med 🙂 Hoppas allt är bra med er? Kram

  Reply
 • 18 juni, 2014 at 12:48
  Permalink

  Men fy vilken start på dagen 🙁 hoppas att resten utav dagen blev bättre!!

  Reply
  • 20 juni, 2014 at 21:53
   Permalink

   Kackmarie – Ja fy det kändes verkligen jävligt. Tur dagen slutade bra i alla fall :).

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: