Första måndagen i november och jag har känt mig seg och trött. Drömde om jobbet och sånt blir ju lätt att man då fortsätter att planera i drömstadiet liksom, det är inte helt jätteroligt för när man vaknar är man hundra procent på jobbet och man känner av stressen över allt man måste göra. Det här tror jag att många kvinnor känner av, oavsett yrke. Det är väl den där jobbiga saken med att försöka att vara på flera platser samtidigt och veta att man inte kan vilket då i slutändan får en att klyvas på mitten.

Jag har jobbat idag, var planeringsträff i gruppen jag är med i så slutade klockan 17:00. Imorgon slutar jag lite tidigare, men på onsdag är det jobb fram tills halv åtta. Det blir fullt ös tills fredagen.

Nä nu ska jag strax sova.

017

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: