IMG_3970.JPG

Igår efter jobbet åkte vi hem till Björn och stannade där, jag var så himlans allergisk så jag orkade inte med att göra speciellt mycket. Idag är jag så himlans trött så har vilat, William följde ändå med Björn till Kniva så då kunde jag passa på. Förutom det har jag tittat på säsongsavslutningen av Nashville, älskar den serien.

Vad gör ni idag?

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: