Som ni vet skrev William ut från sjukhuset i fredags. För att visa William lite peppning och göra honom glad åkte vi till Samueldals pensionat och åt deras grillbuffé. Det var himmelskt! Rekommenderar verkligen människor i Falun eller närområdet att åka dit och äta, salladsbuffén innan har ett stort utbud och miljön är helt fantastiskt. Det är jättefint i själva byggnaden och det finns möjlighet att fika efter maten. Vi åt dock buffén och lyssnade på en riktigt bra trubadur. Nedan följer några bilder jag tog på kvällen.

015

 

Killen vi åkte dit för!

 

019

Maten!

017

Lite dryck, jag var chauffören denna kväll och drack läsk, kvällen till ära.
Kanske bör tilläggas att det inte var något festande, utan detta var en öl till maten grej.

018William!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: