Tortillas, falafel och grönsaker.

  
Jag lagade ihop falafel till middag, till det hade vi tortillasbröd och grönsaker. Det blev väldans gott! Jag älskar verkligen både falafel och grönsaker och denna tid när man kan få dem så färska är dem ju som godast. 

Jag köpte även mozzarella och Björn kom hit med rädisor, så vi var nöjda med maten hela familjen. Jag fotade lite av grönsakerna. 

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

2 thoughts on “Tortillas, falafel och grönsaker.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.