Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Reklam

En gåva när det är tufft.

Inlägget är ett samarbete.

Jag sitter och spanar på nätet, kanske för att huvudet är fullt. Enda sedan William blev sjuk är det som att allt bara rullat över mig, som att jag blir tumlad i en torktumlare eller överkörd av en ångvält om och om igen. Det är nog såna här gånger man önskar att man vågade säga som det är, jag önskar att jag kunde få en present eller vad som helst som piggade upp mig. Något som får mig att sluta tänka på allt jobbigt om så endast för ett par minuter. På visa uppskattning finns det massor med presenter man kan ge till andra. Som choklad, företaget säljer diverse gåvor och skickar dem sen ut till adresser så att andra kan få presenter. Jag vet hur jag ska vara nästa gång någon har det tufft runt mig, det är verkligen då man behöver såna där små saker. Det ska jag kämpa med att bli bättre på, titta gärna in där och köp något till en nära eller kär person i ditt liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.