020

Är riktigt trött just nu, känner hur ögonen börjar ramla ihop lite smått. Igår träffade jag mina elever för första gången efter ett långt sommarlov. Det var helt underbart, jag kände verkligen hur mycket jag saknat dessa underbara människor i miniformat. Det har varit två såna där helt fantastiska jobbdagar, det ska bli så kul att följa dem genom under det här läsåret.

Eftersom det är ett nytt läsår och det varit sådant strul med allt angående Williams skelettinfektion, behövde jag ett break från bloggen i två dagar. Att jag skriver nu är väl helt snurrigt, men det kommer upp ett inlägg imorgon som är mer riktat till min kamp för Williams rättigheter. Jag har tyvärr behövt andrum för jag är så upprörd över hela situationen.

Så länge får ni nöja er med detta, inlägg kommer imorgon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.