Dark Mode Off / On
Skelettinfektion Tweenieåldern

Williams skelettinfektion – Irritationen man känner.

Imorgon börjar William femman, det ska vara en dag med glädje och spänning. Varje år har jag tagit ett fotografi i samband med skoldagen, när William gått ner med ryggsäcken mot skolan. Nu får han inte gå ner till skolan, och Falu kommun nekar honom taxi trots sjukintyg. Jag känner ilska, frustation och irritation att min son ska behöva straffas för att Falu kommun bryter mot skollagen. Skolplikt och avgiftsfri skola, det gäller uppenbarligen inte i Falun… Jag ger inte upp, jag skulle aldrig ge upp kampen för mitt barns rättigheter. Jag blir förbannad på samhället som åter igen visar hur lite barns väl betyder. Skäms Falun som gör så här mot barn!

William befinner sig hos sin farmor tills imorgon. Han har även fått sina kryckor pimpade med kamouflage av sin faster.

4 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: