Dark Mode Off / On
My little pony

My little pony G1 – Big Brother Pony – Steamer

009

010

011
Fick tag på denna härliga Big Brother Pony, han heter Steamer och tillhör dem Ponnysarna som kändes mest konstiga att leka med som barn. Kanske just för att dem var pojkar? Idag låter det helkonstigt, men på åttio och nittiotalet när jag växte upp var det mesta ganska könsinriktat. Hur som helst, han är riktigt fin, och jag hoppas på att få tag på fler inom samma kategori. Jag har sedan tidigare Tex som jag fick som barn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: