En dag i solen.

012Bild jag tog i Furuvik.

Idag åkte vi till Kniva. Vi träffade på Sivan, och William och Björn byggde bland annat Lego i solen. Jag satt i skuggan en stund, och fick sedan extremt ont i huvudet så somnade en stund. Nu är det verkligen för mycket och sånt känner jag genom huvudet. Jag är irriterad över situationen med William, jag tycker inte om att saker inte bara kan vara helt självklara. Att det ens finns kryphål överallt, jag stör mig på saken.

Hur som helst njuter jag av värmen som är just nu, jag vill bara ha det så här alltid.
Strax dags att gå och lägga sig igen, ny arbetsvecka och det blir säkert jättebra.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.