Dark Mode Off / On
Smink & hår

Mediciner och en annan färg i håret.

 Fick skjuts av Björn till Apoteket på Falu lasarett idag, handlade båda mina mediciner så nu ska det väl vara bra imorgon på jobbet hoppas jag.

När jag kom hem slängde jag i en efterlängtad färg i håret. Jag har känt sedan i våras att jag vill få tillbaka min naturliga hårfärg som jag inte haft på 18 år. Så har lite pö om pö lagt i ljusare färger för att nu ta en ännu ljusare, som således passar bra i nyans till min naturliga hårfärg. Det blev snyggare än jag tänkt! Känns lite ombre och jag är nöjd, blir mer sånt här tills håret är där jag vill ha det. Så länge får ni denna bild, jag har pyjamas och fotade i badrummet (varför är det alltid bäst ljus där?). Någon ansiktsbild ger jag er inte, jag vill inte skrämma ihjäl er!

6 Comments

  1. Vilket härligt och roligt skal! Kul att du vill ha tillbaka din hårfärg 😀

    Sv; javisst är det haha! Jag väljer ut mina platser väl haha, skämtar! 😉

  2. ditt hår är jättefint, plattar du det, eller är det rakt naturligt?<3

    sv; Ja verkligen! skönt att du mår bättre idag,
    men ångest är tyvärr också väldigt jobbigt. de är väldigt många som lider utav det, hemskt.
    stå på dig! <3 och tack för din kommentar, KRAM

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: