Dark Mode Off / On
Läraryrket

Vara försiktig och magsjuka?


Man ska vara försiktig med det man tänker, igår hade jag söndagsångest men det betydde ändå att jag såg framemot att jobba. Inatt har jag legat med smärtande mage och William med, både jag och William är krassliga i magen. Jag vågar inte åka till jobbet då. Jag minns en gång i nian när jag åkte till jobbet med liknade besvär, fick sitta på toaletten i skolan och sedan åka hem. Smög in på busstoaletten och trodde seriöst att snart dör jag, om folk visste att man var sjuk då har jag ingen aning om men hemskt var det. Efter den upplevelsen anser jag att man är hemma när man är sjuk, har förövrigt tänkt blogga om den saken någon gång i veckan. Men just nu ska jag krya på mig själv. Önska vår familj ett lycka till!

8 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: