Hej Snippan – Apoteksgruppens samarbete med FN kampanj Flicka, en necessär för 20 kr inklusive porto.

IMG_0276

Äntligen fick jag tag på denna, jag försökte köpa den i somras men då var den slut, och det tyckte jag var jättetråkigt. Den gick då bara att köpa i fysiska butiker och inte på nätet. Men nu så, jag gjorde så klart en beställning på denna. 20 kronor till FN och kampanjen flicka som arbetar för flickors rätt till att få vara barn, slippa bli bortgifta eller könsstympade. Det här är något jag tycker är väldigt viktigt. Jag beställde denna igår och idag låg den här i brevinkastet. I februari fick jag även armbandet inom samma kampanj men som beställs på FN’s hemsida av mamma i födelsedagspresent. Det är en sån fin sak, att ge rättigheter till flickor. Jag tipsar därmed om båda, är du intresserad av denna snippa necessär för en tjuga beställer du den länken här till
—> Apoteksgruppen.<— Jag länkar till armbandet under bilden med armbandet här nedan.
Så ingen tror att jag samarbetar med dem, det gör jag inte! Jag tipsar ändå, då detta är viktigt och något jag verkligen brinner för.

IMG_3379.JPGDetta fina armband från FNs kampanj och SNÖ och Sweden,
hittar du –>här<–

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

24 thoughts on “Hej Snippan – Apoteksgruppens samarbete med FN kampanj Flicka, en necessär för 20 kr inklusive porto.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: