Dark Mode Off / On
Läraryrket

Lärare: Varför behöver mitt barn läsa?

IMG_0201
Denna text är så bra och beskriver varför det är viktigt att läsa, om man ska klara sig i det västerländska samhället.

26 Comments

  1. Jag har blivit läst för hela min uppväxt. Ljudböcker är fortfarande härliga för mig 🙂 Och nu läser jag någon bok i veckan, eller flera samtidigt.

    sv: Det var såååå himla gott, verkligen. Jag ska aldrig krydda mina potatisar med något annat än paprika och Spiskummin från och med nu.

    1. Lika här, min mamma läste alltid för mig på kvällarna och sedan började jag läsa egna böcker. Jag har slukat så många och vet hur viktigt det är. Böcker är fantastiska :).

    1. Åh jo, den frågan ställs ofta och ifrågasätts om och om igen. Framförallt när frågan om läxor diskuteras. Varför ska barn läsa, vad har mitt barn för nytta av läsningen osv.

    1. Det är det verkligen, många vet inte det utan tror bara att man klarar sig i livet ändå. Men utan läsning är det ju svårt att hänga med i saker. De skrivna orden är jätteviktiga :).

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: