Dark Mode Off / On
Läraryrket

Helt utvilad!

  Igår gick jag och la mig klockan 20:00! Jag somnade runt 21:00 och har sovit hela natten. För första gången på flera månader känner jag mig riktigt pigg! Det gör såklart också att det känns mycket lättare med livet och jag är gladare. Igår var jag så trött att jag kände mig irriterad på allt. Så sömn påverkar mig verkligen. 

Jag bloggade därmed inget igår, jag åt middag med William och sedan fixade jag lite hemma. Idag jobbar jag till 17:00 och imorgon ska jag på utbildningen i Unikum hela dagen så då jobbar jag till 16:30. Men sen är det helg! Det ska bli underbart! 

36 Comments

  1. Oh så skönt, vi i sin tur har haft dålig karaktär och lagt oss runt 23 varje kväll nu, inte bra då man ska upp 6

  2. Undebrrt att du fick en välbehövligt känsla av att vara utvilad =)… det förtjänar du allt!! Hoppas det håller i sig och ha en fantastiskt fortsatt TREVLIG VECKA, kram

  3. Åh vad härligt att få sova en hel natt sådär…vet inte när jag gjorde det senast! Hoppas din pigghet är här för att stanna nu!:)

  4. härligt när man vaknar och känner sig utvilad! 😀

    sv; trist att du också har dålig blodcirkulation. det är inte kul att vara så lättfrusen tycker jag 😛

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: