Bävar inför morgondagen.

Morgondagen, den finns där som en påminnelse om vad som ska ske. Samtidigt som jag längtat efter denna tid i en vecka och tre dagar känner jag oro inför morgondagen. Jag ska möta terapeuten vad kommer hon att säga, vad blir domen? Det känns i magen, det känns i huvudet och det känns i kroppen. Jag har sådan ångest för att ensam kliva in på vårdcentralen. Jag som inte ens vill besöka ICA Maxi längre för att jag känner sådan oro för att möta människor.

Jag tänkte på att jag inte känner mig själv längre. En gång var jag så lustfylld och glad, nu är jag utan glädje och stör mig på glada människor. Jag blir nästan irrierad av glada och lyckliga, jag känner irritation på pluttinutt och när folk skrivit “vin med bästaste” har jag stängt av mobilen.

Det här är inte jag, jag är inte hatisk mot lyckliga människor. Men just nu, jag mår så dåligt att jag inte orkar med lyckliga och glada för det känns som att när får jag känna så igen?

Imorgon, imorgon äntligen! En skräck, en bävan en längtan. Allt på samma gång, imorgon får jag träffa terapeuten.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

6 thoughts on “Bävar inför morgondagen.

 • 15 augusti, 2016 at 23:00
  Permalink

  Vad jobbigt att behöva känna så. Du tar dig igenom det, allt kommer bli bra!

  Reply
 • 16 augusti, 2016 at 18:42
  Permalink

  Hejsan
  Så tråkigt för dig då, hoppas verkligen att du får bra hjälp snart, så du får massor av ny energi.
  Krya på dig, din video var så fin, tackar igen .

  Reply
 • 18 augusti, 2016 at 16:13
  Permalink

  Skönt att i alla fall fått en diagnos!

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: