Fick fina naglar idag, jag älskar att unna mig fina naglar från Daily life spa här i Falun. Älskar känslan av nya naglar.

Vet ni jag fixade alla ärenden idag, fick ångest på alla tre ställen men jag fixade det! Var så glad och nöjd efteråt! Jag fixade tre saker som jag får ångest av och ni kan inte förstå vilken bragd det är för mig när jag klarar sånt här.

Har rört mig mycket idag, så skönt. Jag blir så glad varje gång jag rör mig, upplever naturen och får andas frisk luft.

50 kommentarer

 1. du blir nog trött på mej säger som alltid åhhhh va fina avis att ja inte får ha ha ha
  jätte fin färg o ja det är lyx att man kan ha gud så fin man känner sej

  så trött här efter kvällsjobb så skickar bara en kram o önskar fin onsdag

  1. Åh förstår att det känns så :). Man känner sig fin verkligen :). Men vet du, du är fin utan fina naglar och gör ett jobb där fina naglar gärna får gå bort för det du gör <3

 2. Vilken kämpe du är. Det tycker jag verkligen!
  Jag förstår, får också viss ångest av såna saker-så det är verkligen BRA gjort av dig!

  Jättefina naglar, bra att du unnar dig det 🙂

  Sv: Tack så mycket*

  Många kramar!

 3. Jätte fin bild och jätte fina naglar! Skönt att du klarade av sakerna, som sätter igång ångesten. Hejar på dig! <3

  Sv; jo tack, det var det. Yes, jag är en utbildad undersköterska! 🙂

 4. Du är fin Madde!
  Och grymt jobbat att klara av alla tre sakerna sådär! Det gäller att utmana sig själv och det gör du verkligen!

  SV: Ja det var en riktigt bra helg där i England och sådan tur var så försvann ju förkylningen lagom tills det att vi skulle spel, så det var ju tur i oturen ändå 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa