Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Utmattningssyndrom

Denna tisdag.

img_2541Kolla in min vackra kopp!

Jag har några små inplanerade saker idag. Det är stort att orka saker så när jag väl har det där lilla att planera försöker jag i alla fall. Idag ska jag ta mig ner på stan, jag ska till biblioteket och lämna några böcker William lånat. Sedan ska jag till banken, och efter det till polisen för att lämna en nyckel William hittat. Jag kommer avsluta allt med att fixa mina naglar, efter allt det här kommer jag vara helt slut. Jag ska göra tre saker jag inte tycker om, men det är en träning och en utmaning. Banken ger mig alltid ångest, jag skräms som sjutton av att besöka banken så tanken på att gå in där kommer att höja pulsen rejält. Biblioteket är också jobbigt, där är det stort och många människor som går runt. Risk för att träffa någon man känner, som ger ångest, risk för att något obehagligt händer. Det är alltså ingen plats jag tycker om att befinna mig på. Sedan polisen, jag blir alltid nervös av poliser. Poliser betyder att något inte är som det ska för mig, dem har pistoler och annat. Jag har alltid känt en rädsla kring poliser, egentligen även kring säkerhetsvakter. Trots att jag beundrar dessa människor och tycker att det är fantastiskt att vi har poliser i samhället skräms jag av det. Jag förknippar det helt enkelt med brott. Får väl erkänna att jag känner samma känsla när jag promenerar runt på regementet när det kommer militärer. Trots att dem alltid hälsar så glatt är jag livrädd för dessa människor… Men det hänger ju ihop med att jag är rädd för krig, död och våld.

Nej nu ska jag svara på lite kommentarer och sedan drar dagen igång. Klarar jag av allt detta idag är jag väldigt stolt över mig själv.

20 Comments

 1. Jag tycker inte det var så små saker. Tycker det var tuffa saker, får också jobbiga känslor av sånt-speciellt ställen med mycket människor.

  Så du är en kämpe som gör dem sakerna, kom ihåg det<3

  Såklart du ska vara stolt över dig själv och även om du gör 2 av 3, så har du all rätt att vara Stolt, tycker jag 🙂

  Sv: Tack 🙂

  Kramar

 2. Jag hoppas att det gick bra på bank, bibliotek och hos polisen??
  Jag tror att många tycker att det är något visst att gå till polisen. Jag gillar verkligen inte att gå till tandläkaren och doktorn. Speciellt här i Spanien där det lätt kan bli lite kommunikation problem. Ta hand om dig??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa