Denna tisdag.

img_2541Kolla in min vackra kopp!

Jag har några små inplanerade saker idag. Det är stort att orka saker så när jag väl har det där lilla att planera försöker jag i alla fall. Idag ska jag ta mig ner på stan, jag ska till biblioteket och lämna några böcker William lånat. Sedan ska jag till banken, och efter det till polisen för att lämna en nyckel William hittat. Jag kommer avsluta allt med att fixa mina naglar, efter allt det här kommer jag vara helt slut. Jag ska göra tre saker jag inte tycker om, men det är en träning och en utmaning. Banken ger mig alltid ångest, jag skräms som sjutton av att besöka banken så tanken på att gå in där kommer att höja pulsen rejält. Biblioteket är också jobbigt, där är det stort och många människor som går runt. Risk för att träffa någon man känner, som ger ångest, risk för att något obehagligt händer. Det är alltså ingen plats jag tycker om att befinna mig på. Sedan polisen, jag blir alltid nervös av poliser. Poliser betyder att något inte är som det ska för mig, dem har pistoler och annat. Jag har alltid känt en rädsla kring poliser, egentligen även kring säkerhetsvakter. Trots att jag beundrar dessa människor och tycker att det är fantastiskt att vi har poliser i samhället skräms jag av det. Jag förknippar det helt enkelt med brott. Får väl erkänna att jag känner samma känsla när jag promenerar runt på regementet när det kommer militärer. Trots att dem alltid hälsar så glatt är jag livrädd för dessa människor… Men det hänger ju ihop med att jag är rädd för krig, död och våld.

Nej nu ska jag svara på lite kommentarer och sedan drar dagen igång. Klarar jag av allt detta idag är jag väldigt stolt över mig själv.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

20 thoughts on “Denna tisdag.

 • 27 september, 2016 at 10:50
  Permalink

  Jobbigt att känna så men starkt av dig att ändå göra det 🙂

  Reply
 • 27 september, 2016 at 11:02
  Permalink

  Jag tycker inte det var så små saker. Tycker det var tuffa saker, får också jobbiga känslor av sånt-speciellt ställen med mycket människor.

  Så du är en kämpe som gör dem sakerna, kom ihåg det<3

  Såklart du ska vara stolt över dig själv och även om du gör 2 av 3, så har du all rätt att vara Stolt, tycker jag 🙂

  Sv: Tack 🙂

  Kramar

  Reply
  • 27 september, 2016 at 20:49
   Permalink

   Absolut känner mig så glad som lyckades med att göra allt detta idag. Känner en stolthet 🙂

   Reply
 • 27 september, 2016 at 12:59
  Permalink

  Jag har alltid haft väldigt stor respekt för poliser, tycker de är lite skrämmande haha!
  Alice recently posted..Lekdag med Nellie

  Reply
 • 27 september, 2016 at 14:30
  Permalink

  Du fixar det! 🙂 Och bra med lite träning sådär i taget att göra några ärenden. Hoppas naglarna blev fina! 😀

  Reply
 • 27 september, 2016 at 16:52
  Permalink

  Jag hoppas att det gick bra på bank, bibliotek och hos polisen??
  Jag tror att många tycker att det är något visst att gå till polisen. Jag gillar verkligen inte att gå till tandläkaren och doktorn. Speciellt här i Spanien där det lätt kan bli lite kommunikation problem. Ta hand om dig??
  Biggeros recently posted..Urticaria

  Reply
  • 27 september, 2016 at 20:54
   Permalink

   Det gick bra :D. Var så stolt över mig själv efteråt 🙂

   Reply
 • 27 september, 2016 at 17:36
  Permalink

  Nu är det snart kväll och jag tror att du har fixat alla dina uppdrag galant även om det tog emot! Ge dig själv en klapp på axeln!

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: