Kaffets dag – Lattefarmor.


Så unnar man sig en latte så här på kaffets dag. Mjölk med kaffe ska det vara. Som Björn brukar kalla mig “lattemorsan”. Men med dagens ålders uppväckelse ?? syftar på tidigare inlägget, är man väl lattefarmor… 

Idag är det inte vara kaffets dag utan ett nytt kryss på listan för oss som märker ålderstecken. 

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

26 thoughts on “Kaffets dag – Lattefarmor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: