Så fick man checka av ytterligare ett av alla ålderstecken. Har precis skaffat mig en dosett. Det är som när man hör sig säga:
“Det här var en bra bit”. Man bara; “När fan hände detta?!”

Av många saker man börjar checka av får man ibland panik, ni vet längtan efter riktigt härliga raggsockor på vintern, eller en tröja som är hemstickad. Varför får man aldrig stickade tröjor som vuxen, det är ju då man uppskattar stickat som mest?! Eller när man börjar längta efter mat som man bara undrade hur vuxna kunde äta när man var barn?! När man sitter och irriterar sig på saker på gården som hyresvärden inte åtgärdat eller blir upprörd på alla ungdomar som cyklar som galningar ner för Svärdsjögatan så man får hoppa av vägen för att inte bli överkörd.

Nu hänger jag inte i tvättstugan så arga lappar har jag aldrig behövt, men jag antar att jag varit den som skrev lapparna om jag hängde där. NÄR fan hände detta? Jag menar man var ju cool en gång i tiden, nu bara stör mig sig på saker som inte går rätt till och införskaffar sig en dosett!

För er som är nyfikna på medicinen. Det är Fluoxetin Mylan för min utmattningsdepression och ångest, järntabletter som jag fick nu på morgonen hos blodcentralen efter en hälsokontroll där. Jag får förresten fortsätta Ge blod då min medicin är godkänd! Så nu ska jag bara se om mitt ferratin och järnvärde är bra, sedan är det en Vitamintablett Kvinna som innehöll alla möjliga extra vitaminer som jag tänkte att det kunde vara bra att ta.

20 kommentarer

 1. Ja jag känner igen mig, välkommen till klubben 😉
  Har ätit mediciner i flera år nu till och från.

  Sv: Ja det är jag nog nästan övertygad om .. jobba inom vården är inte bra, alldeles för stressigt och tungt ..

  Det började ju för några år sen med flera diskbråck i nacken, vilket antagligen är en arb skada, sen när det vart bättre kom det här också :/

  Hoppas du får en hyfsad dag 🙂

  Kramar

 2. Man ska absolut ta hjälp av saker som underlättar ens tillvaro! Tycker inte en dosett är ett ålderstecken 🙂 Men ja, hehe, jag stör mig mer och mer på ‘regelbrytare’ ju äldre jag blir, det håller jag med om! :p

 3. ja vill oxå ha raggsockor vita he he
  pratade me maken om det vill gå till privat om det sak hålla på såhär min riktigta doktor slutade så kanske därför allt är såhär

  kram kram o fin kväl

 4. Det finns de som ger vuxna människor tröjor i present. 😉 Jag stickade en islandströja till min extrasyster i födelsedagspresent. 😉
  Och jag har också en dosett, äter bara medicin för min depression just nu. Men ibland när jag är stressad osv så glömmer jag lätt om jag tagit min medicin eller inte, därav dosetten… Det gäller att hitta små genvägar i livet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: