Något jag på senare år blivit mer engagerad i är att ge till organisationer som gör något för samhället. En sådan är Amningshjälpen där hjälpmammor ideellt arbetar med att stödja och främja amningen. Många tror att amning kommer av sig själv, man läser på om graviditeten men väldigt lite om amning och sedan blir man oroad när det inte funkar. Man får sår, man oroar sig för lite mjölk och bebisens viktuppgång och får olika råd från olika människor. Här är Amningshjälpen verkligen något jag skulle vilja att fler vågade ta kontakt med. Idag finns Amningshjälpen på Facebook, där det är helt okej att lägga upp en bild för att viss bebisens tag. För att bli medlem i Amningshjälpen betalar man 250 kr per år. Man får 4 medlemstidningar och när du blir medlem får du ett fint paket med värdefulla saker. Sitter du just nu och funderar på att bli medlem? Tveka inte, det är en bra organisation och du behövs!

8 kommentarer

  1. Bra tips!:)
    ps. nu har jag dragit vinnaren i souvenirtävlingen, tyvärr vann du inte denna gång med du har fått en länkning eftersom du gissade rätt!:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: