Var till Maxi (fruktansvärt) och lyckades ändå handla en burk att lägga klädnypor i och två par strumpor av modell fluffrosa! 

Tog ett foto tidigare idag på mig själv också. Så slängde in det med. Vi har varit hos Björn och käkat jättegott. Nu ska jag ta bort sminket, vika lite tvätt och bädda upp sängen. Sen blir det kväller här och förmodligen ganska tidig sådan idag. 

28 kommentarer

  1. Vilket bra foto! kunde inte först förstå hur du kunnat fånga ett flygande hår på bild men ser att du ligger på golvet:-).ser riktigt proffsigt ut och du är jättefin!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: