Dark Mode Off / On
Fika & måltider

Tröttisdag, fika och kvällsmys.

204

Den här lördagen blev verkligen en tröttisdag. Jag hade jättesvårt att somna igår kväll, känner mig lite uppstressad och får för mig att jag har massor att göra. Detta trots att jag försöker andas och tänka att jag inte ska göra något speciellt alls. Det blir lite jobbigt stundvis när man känner denna press, jag försöker att släppa det där med pressen, men den kommer. Jag antar att det är så här mitt liv ser ut just nu. När jag minst anar det kommer stress upp och gör mig helt slut i kropp och själ.

208

Hur som helst, förutom att haft stress uppgång och nedgång träffade jag Lisa på Maxi där vi åt lite fika och pratade. Det behövdes verkligen, när jag kom hem såg jag två avsnitt av Gilmore Girls och sedan somnade jag. Sov ett ganska bra tag för sen fick jag ett sms av Björn som skrev att William var på väg hemåt. Jag bad William handla med sig sushi och swishade åt honom. Hur smart är det inte när ens barn får eget bankkort och swish? När man bara kan swisha pengar och så kan han handla, helt grymt bra ju!

217

Ja sen har jag och William glott på tv i soffan, lite filmer och sånt där. Nu är klockan över tio och lördagen är således snart slut. Blir sängen för mig snart, hoppas er lördag har varit innehållsrik.

Related Tags:

14 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: