Nya naglar och fint väder.

img_2778

Idag var det riktigt fint väder, därmed tog jag en promenad ner på stan genom Stadsparken och sedan neråt. Tog en liten extra promenad och gick sedan till Daily life Spa där jag fick mina naglar fixade igen. Så himlans fina, nu känner jag mig fin och det gör väldigt mycket att få naglarna fixade.

Jag lyssnade på P3 dokumentär om Monica Lewinsky och Bill Clinton. Jag var nog för liten för att hänga med i det där, men jag trodde alltid att hon förförde honom. Sen när jag nu lyssnade så inser man ju att hon var kär i Clinton och han faktiskt utnyttjade henne. Hon var mellan 22-24 år och blir uppvaktad av presidenten och dessutom kär. Inspelningarna som hennes bästa vän spelade in utan Lewinskys medvetenhet hör man verkligen hur kär hon är, ledsen och förtvivlad stundvis men samtidigt förälskad.

Hur en vän kan göra så är för mig obegripligt, hon förstörde ju verkligen livet för Monica. Märkligt även att Bill Clinton har kunnat tagit sig ur detta relativt obemärkt medan båda kvinnorna (hans fru Hillary och Monica) fått tagit mest skit efteråt?!

Ni får mycket om P3 dokumentär här numera, men det är ju för jag lyssnar på det så gott som varje dag. Eftersom jag blir uppstressad av musik, så får jag helt enkelt lyssna på dokumentärer istället, vilket passar mig alldeles utmärkt.
img_2779

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

50 thoughts on “Nya naglar och fint väder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: