Dark Mode Off / On
Smink & hår

Andersson EFC 2.1 Facial clenser

Jag har länge velat ha en sån här rengöringsapparat för huden. Så i lördags när jag och William var på SIBA köpte jag denna för 99:-. Kändes som ett riktigt fyndpris.
Igår provade jag den för första gången och här kommer mina tankar om den.

Den gick snabbt att ladda upp. Detta görs via en USB-kabel som man helt enkelt laddar via datorn. Sedan så när den laddat klart så är den alltså redo för att användas. Jag började med skumgummiborsten som tar bort orenheter. Sedan avslutade jag med den mjuka borsta som tar bort pormaskar och finnar. DET svider som bara den när detta görs och nu bränner det som sjutton i huden. Kollade även efter pormaskar och har inte någon kvar så där får det bli ett bra betyg trots svedan.

Kan absolut rekommendera den som vill ha en sån här att köpa den. Mycket bra efter första användningen.

24 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: