Andersson EFC 2.1 Facial clenser

Jag har länge velat ha en sån här rengöringsapparat för huden. Så i lördags när jag och William var på SIBA köpte jag denna för 99:-. Kändes som ett riktigt fyndpris.
Igår provade jag den för första gången och här kommer mina tankar om den.

Den gick snabbt att ladda upp. Detta görs via en USB-kabel som man helt enkelt laddar via datorn. Sedan så när den laddat klart så är den alltså redo för att användas. Jag började med skumgummiborsten som tar bort orenheter. Sedan avslutade jag med den mjuka borsta som tar bort pormaskar och finnar. DET svider som bara den när detta görs och nu bränner det som sjutton i huden. Kollade även efter pormaskar och har inte någon kvar så där får det bli ett bra betyg trots svedan.

Kan absolut rekommendera den som vill ha en sån här att köpa den. Mycket bra efter första användningen.

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

24 thoughts on “Andersson EFC 2.1 Facial clenser

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: