Trasig premie – Besvikelse trasig kopp från tidningen Må bra.

Alltså WHAT! Jag tog en prenumeration på tidningen Må Bra och man skulle då få två koppar med Mon Amie. idag kom kopparna och en var helt trasig! Så nu ska bådas skickas tillbaka för att få nya, så besviken. Det kanske inte är hela världen egentligen, men när man blir jätteglad över ett paket så blir det ju tråkigt när det är trasigt.

 

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

4 thoughts on “Trasig premie – Besvikelse trasig kopp från tidningen Må bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: