Dark Mode Off / On
Läraryrket

Första sportlovsdagen.

Jag började även denna dag med en kopp citronvatten och havregrynsgröt med blåbär och mango, tillsammans med kardemumma och mango. Så sjukt gott! William var lika nöjd han också.

När han gått till skolan passade jag på att ligga i sängen en stund, och sedan städade jag. Ni vet det vanliga. Dammsuga, damma, tvätta och göra fint hemma. Eller göra helg och ledighet kanske?

Jag duschade sent och har sedan suttit här och dragit mig för att gå till Maxi, jag borde. Jag lär ju handla på mig middagar för helgen. Men ni vet säkert hur det är vissa dagar, man bara vill inte. Trots att solen skiner och det är så där ibland, man bara vill inte.

6 Comments

  1. Skönt med en ledig fredag! Hoppas du kom iväg för att handla middagarna till helgen 🙂

    Sv; haha tackar, jag älskar bilden 😀

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: