Dark Mode Off / On
Baby och barnfotografering

Baby, mamma och syskonfotografering igår.

Igår fick jag verkligen äran att fotografera måste jag säga. Lisas vän Maria hade frågat om jag ville fotografera henne tillsammans med hennes två små tjejer Joline och Linova.

Jag har ju bara fotograferingen som en hobby. Dock har det blivit mindre och mindre sen jag blev sjuk. Dock inser jag varje gång jag står med kameran att jag älskar ju det här. Det är roligt, jag blir glad av att fotografera och testa mig fram. Prova nya saker och utvecklas.

Sen är det dessutom en rolig utmaning att fotografera barn. Barn gör ju ALLTID precis som de själva vill. Det är jättekul, här känner jag dock att jag verkligen är glad över att både vara mamma själv och har haft småbarn, är storasyster till tre och både förskollärare och lärare. Man får liksom testa sig fram på roliga sätt för att få barnen att ställa upp.

Sen är det något speciellt med mammor och deras barn. Det är en kärlek man ser där, speciellt.

Jag fick verkligen prova massor igår, så det var jättebra. Jag hade verkligen jättekul måste jag säga.

Sen så roligt att få testa att ta syskonbilder för första gången. Verkligen roligt med två barn i bild att få trixa lite med. Men roligt var det, utmanande och för mig jättekul.

Lisas lilla Alice var så klart med hon också. Så Lisa fick så klart lite bilder på henne med.

Så nöjd i fin klänning om Lisa lånade av Maria.

Som jag skrev tidigare. Kärleken mellan en mamma och sitt barn, den skiner så igenom. Vilken otrolig kärlek det finns där, mammor riktigt lyser med sina barn.

Glädje, kärlek och skratt. Ett bra koncept när man är förälder och barn.

Tusen tack till Maria med sina barn som jag fick fotografera igår. Stort tack även till Lisa som följde med och att jag fick fotografera dig och Alice igen. Jag är så glad för detta!

56 Comments

  1. Så fina bilder det blev! 😀 Jag känner likadant för fotografering. Ibland så slutar jag göra det i olika perioder men när jag väl sätter igång igen så kan jag inte annat än ÄLSKA det!

    1. Åh tusen tack :). Visst är det så, man blir ju glad av att fotografera men är liksom som när man mår sämre orkar man inte med skapande 🙂

  2. Hej! Din blogg är verkligen superfin. Jag har skickat dig ett e-postmeddelande gällande ett eventuellt samarbete. Hör gärna av dig 🙂 Med vänlig hälsning, Philip på ansiktsmaskbutiken

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: