Utmattningssyndrom – En söndag när man bara är trött.


Det är söndag och fastän jag vet att jag haft helg så känner jag ändå något märkligt behov av att vilja fortsätta vara ledig. Jag är så trött, sovit på soffan och gått en tipspromenad. Det är min söndag, jag har inte orkat något annat. 

Jag känner mig nedstämd och ledsen inombords idag. Sen så galet trött på det, som en extra börda eller en tung sten i ryggsäcken. 

Man får känna så det vet jag, men det är så jobbigt att inte känna sig glad. Det är alldeles för mycket för min hjärna just nu. Hela den här veckan som varit, den var för mycket. Sen vetskapen om att planera framtiden. Tänk om framtiden bara kunde beställas av någon annan för en stund? Jag lyssnar till ljudet av vinden, trafiken och fåglarna och känner mig trött på val.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

58 thoughts on “Utmattningssyndrom – En söndag när man bara är trött.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: