Utmattningssyndrom – En söndag när man bara är trött.


Det är söndag och fastän jag vet att jag haft helg så känner jag ändå något märkligt behov av att vilja fortsätta vara ledig. Jag är så trött, sovit på soffan och gått en tipspromenad. Det är min söndag, jag har inte orkat något annat. 

Jag känner mig nedstämd och ledsen inombords idag. Sen så galet trött på det, som en extra börda eller en tung sten i ryggsäcken. 

Man får känna så det vet jag, men det är så jobbigt att inte känna sig glad. Det är alldeles för mycket för min hjärna just nu. Hela den här veckan som varit, den var för mycket. Sen vetskapen om att planera framtiden. Tänk om framtiden bara kunde beställas av någon annan för en stund? Jag lyssnar till ljudet av vinden, trafiken och fåglarna och känner mig trött på val.

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

58 thoughts on “Utmattningssyndrom – En söndag när man bara är trött.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: