Dark Mode Off / On
Tävlingar Tipspromenad

Vinster från Gruvpromenaden.

Jag var ju på tipspromenad runt Gruvan för en vecka sedan. Jag fick höra att jag vunnit ett kollegieblock men det stämde inte. Jag vann en bok med tips för skapande, där det är ett sykit inuti, en badboll, ett par solbrillor och en biltvätt på Circle K på Vasagatan.

Alltid kul med vinst i alla fall!

Nu när jag vunnit en badboll får jag väl köra en Paul och leka med min badboll. För er som inte förstår vad jag snackar om, titta på videon nedan.

18 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: