Julpynta för 2017.

Innehåller adlinks på vissa produkter.

1. Snöglob 2. Snöslott 3. Partylite stuga s.15 4. Kyrka

Det är november och i år har jag köpt mig ett “pepparkakshus”/stuga från Partylite och det kommer vilken dag som helst nu. Det kanske var det stora julpyntet för min del, men jag vill ändå visa lite fint jag hittat förut huset. Kanske ni hittar inspiration eller så kanske ni rent av har en del av sakerna hemma själva? Kyrkan ni ser ovan finns på Ellos, och jag har redan en kyrka jag köpte för flera år sedan. Något flera frågat mig om vart ifrån jag köpt den. För min del var det Tradera men nu har alltså Ellos börjat med liknande, så passar på att tipsa. Snöglober älskar jag, det hör julen till helt klart. Det är fint med en litet snöslott mitt under julen också, så mysigt inbjudande.

Orsahästen


Det finns faktiskt
en del jag önskat mig i flera år som Staffansbågen (lånat bilden därifrån har frågat om lov) som känns så rätt för en Orsakulla som mig. Sen tycker jag om Erkers Maria Perssons Luciatåg också, verkligen jättefint. Jag vill också gärna ha en till Orsahäst, jag har två men skulle gärna haft den vita också så jag hade allihopa. Men man kan inte köpa allt man vill ha så då får man fundera och spara lite då och då.

Delar av inlägget innehåller reklamlänkar.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

12 thoughts on “Julpynta för 2017.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: