Dark Mode Off / On
Kläder Porslin

Party med kläder från Meandi, samt att dricka vin.

meandi

Så har jag haft klädparty och då Meandi. Det var jättefina kläder och jag tog en kofta som jag blev förtjust i, den kommer klart att bli en favorit. Förutom det fick jag ett plagg gratis men det för ni se när kläderna kommer om några dagar. Jag bjöd på kex och ost, och till det var det te och kaffe.

Mariamontazami Carolina Gynning

Gästerna gick hem och William gick för att handla godis med sin kompis och våran granne. Killarna skulle se på film här så jag ringde Williams kompis mamma Jennie och frågade om hon ville komma ner och dricka ett glas vin med mig. Det ville hon, så ett glas vin fick det bli så här på onsdagen. Montazami California Chardonnay heter den och både jag och Jennie enades om att den smakar som hostmedicin, men god sådan. Det var lite lakritssmak på vinet. Så tycker ni om hostmedicin och lakrits är detta något för er, jag gillade den i alla fall men så tycker jag även om hostmedicin. Williams kompis och således vår granne sover över här i natt, men nu är de ute en sväng. Jag ska alldeles strax gå och lägga mig själv, jag är nämligen jättetrött.

6 Comments

    1. Jag handlar ju kläderna till mig själv :-p. Gjort under många år, alltid varit främst för egen del jag haft eller gått på klädpartyn. Köpte så klart till William också, men grejen var den att han alltid haft så mycket kläder ändå från butiker :).

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: