Fredagskvällar.

Så härligt med fredagskväll. Det är något speciellt med just fredagar tycker jag, två dagars ledigt väntar och man kan göra i princip vad man vill en fredag. Jag sitter fortfarande här vid datorn men snart ska jag bege mig mot sängen igen, det är skönt det med. Jag gillar känslan av att få sova och som imorgon har jag absolut ingen tid alls att fixa.

Jag måste även skrivtjata om min julkalender nu saknas det bara en person till så vill du delta med din blogg anmäl dig, först till kvarn men kan sätta upp på reservlista ifall någon droppar av. Har fått in flera jättehärliga inlägg och det ska bli så kul när ni läsare får ta del av dessa i januari. Det är så spännande vad olika människor visar upp, känns härligt att få ta del av.

Nu ska jag läsa några bloggar och sedan blir det sängen för min del. Hoppas ni har en fantastisk fredagskväll, det är ni värda!

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

12 thoughts on “Fredagskvällar.

 • 10 november, 2017 at 23:23
  Permalink

  Jag kan vara med? inget exakt ämne färdigt ännu, men kommer antagligen handla om barn?!

  Reply
 • 11 november, 2017 at 03:44
  Permalink

  Jag håller med, just fredagar är speciella. För mig blev det ett träningspass på gymmet efter jobbet och köpte sedan med mig indisk mat hem.

  Reply
 • 11 november, 2017 at 11:51
  Permalink

  Jag skickar mitt mail under helgen 😀 Jag har inte glömt det 😛

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: