Ny dag och helg idag. Riktigt skönt, jag har en dag helt utan några måsten. Det känns jätteskönt faktiskt, jag tror både min kropp och själ behöver det efter den här veckan. Det känns som det är mycket nu, varje vecka fram tills jul är det något som måste göras. Sånt är rätt tufft faktiskt, men det är väl så det är med livet antar jag.

Vad gör ni idag? Har ni fått snö? Här är det inte snö än i alla fall.

6 kommentarer

  1. vad skönt med en dag utan måsten. är samma här, blir bara lugnt hemma för min del. vägrar gå ut idag då vädret är så dåligt. haha! ha en fin lördag tjejen 🙂

  2. Det gäller att ta en sak i taget sådär, även om det är lättare sagt än gjort ibland… Här har det varit världens regn/snöoväder idag, det har bara vräkt ner…

    SV: Jamen ellerhur, det blir vi också! Regeringen skulle ju ha lagt fram förslaget i torsdags, men de skjuter på det, så vi fortsätter vår kamp för att det inte ska klubbas igenom. Vill du så får du gärna maila ditt nan till: sakrahandikappersattningen@srf.nu. Då deltar du i en namninsaming som ska lämnas till reeringen. En protestlista kan man säga. Just nu är det över 2000 namn på den.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: