Dark Mode Off / On
Specialpedagogprogrammet

En dag på Mälardalens högskola & resan hem.

Då var jag hemma igen efter två härliga dagar i Västerås. Vilken underbar utbildning. Det är så intressant och alla är så trevliga, så mycket att diskutera och så spännande att se hur lika och olika det ser ut i landet i skolan för alla.

Tågresan var en trevlig upplevelse. Jag pratade med två personer som satt bredvid mig från Sala till Borlänge, det är kul det där med hur man kan börja diskutera med främmande människor bara för att man reser ihop. Det är ändå väldigt trevligt måste jag säga, dessutom går resan snabbare då och det gillar jag.

Nu ska jag kika på lite serier och sen blir det nog att gå och lägga sig. Kanske vaknar jag upp till ett vinterland imorgon, läste nämligen att snön skulle komma till stan under natten.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: