Dark Mode Off / On
Porslin

Julservis – Disney från Fyrklövern

Jag samlar på Disneys jul från Fyrklövern, inte för att jag har så mycket därifrån men jag köper när jag får tag på. Denna gång blev det dessa fyra, två vanliga tallrikar och sedan två små. Måste säga att jag gillar motiven med Frost lite extra, tycker de är jättefint verkligen. Det är så kul att ha en julservis, då har man något fint att äta på kring julen också, helt perfekt!

8 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: