Julservis – Disney från Fyrklövern

Jag samlar på Disneys jul från Fyrklövern, inte för att jag har så mycket därifrån men jag köper när jag får tag på. Denna gång blev det dessa fyra, två vanliga tallrikar och sedan två små. Måste säga att jag gillar motiven med Frost lite extra, tycker de är jättefint verkligen. Det är så kul att ha en julservis, då har man något fint att äta på kring julen också, helt perfekt!

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

8 thoughts on “Julservis – Disney från Fyrklövern

  • 12 november, 2017 at 19:15
   Permalink

   Det finns med flera motiv tror det kommer nya hela tiden :D. har med musse pigg sedan tidigare :).
   Visst är det så :D. Så fint 🙂

   Reply
 • 13 november, 2017 at 07:20
  Permalink

  OMG Så väldans fina 🙂 jag kände ett riktigt Jag vill ha!! Då jag såg dem 🙂 Måste ju kolla upp dem. Tack för tipset.

  Reply
 • 14 november, 2017 at 16:57
  Permalink

  Men åhhh vad mysiga 🙂 vet min mamma samlade porslin till mig från dem och så kul ha som minne.

  Ett härligt historiskt hus idag på bloggen:)

  Ha en kanon vecka!

  LOVE Maria på Inredningsvis

  Reply
  • 14 november, 2017 at 21:37
   Permalink

   Ja jättemysigt :D. Sådan julstämning över detta eller hur? 😀
   Åh så kul :D. Detsamma kramar <3

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: