Dark Mode Off / On
Baby och barnfotografering

Foton jag fotograferat på Lisas lilla Alices första år.

Satte mig och kikade på alla foton jag tagit på Lisas lilla Alice under det här året. Ser hur jag utvecklats på bilderna och det är jättekul. Det har varit så kul att få fotografera hennes första år så här. Bilderna är gjorda som ett galleri denna gång. Men om du vill se alla foton jag tagit på Alice under året kan du kika här.

26 Comments

 1. Så himla fina bilder, väldans skoj å se hur den lilla vuxit under dessa 12 månader hon har funnits, från nyföding till pytte-människa 🙂 Jag önskar jag tänkt på att ta kort så här på Elin under hennes första år.

  1. Åh tack :). Ja det tror jag verkligen att det är för familjen :).
   Är nog ofta så man tänker efteråt, men man har ju sällan så mycket tid med en liten 🙂

 2. åå vad fina bilder! egentligen är det helt sjukt vad mycket som händer i en människas första levnadsår, vilken förvandling och den förvandlingen förmedlar du otroligt bra med bilderna. nästan så man blir lite rörd hur mycket som händer från starten. min son är snart 5 månader och lär sig väl snart sitta….. uuuusch stanna tiden känner man lite!
  Kram på dig!

  1. Åh tusen tack :). Det är verkligen så, och ännu större skillnaden blir det ju äldre barnen blir också. Det slår mig ganska ofta när jag ser foton på min son hur snabbt tiden gått sedan han var en liten bebis tills nu tonåring :). Kram till dig med 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: