Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Hemma hos mig

Bänk från Ellos med blodfläckar.

Fick hem denna bänk idag som jag köpt på Ellos. Öppnar och blir så besviken, det är nämligen blodfläckar?! På dynan! Blev då besviken, har kontaktat Ellos men tar väl tid att få svar. Vill ju ha den, men blev så besviken. Tänkte visa er, fläckarna bilden ovan är tanken på hur det ska se ut här hemma med den.

6 Comments

 1. Men gud vad tråkigt.
  Är det svårt att returnera en så stor sak?
  När man sett fram emot att få hem något och så är det fel på det.

  Jag tänkte på en annan sak utifrån egen erfarenhet. Du har ju skrivit om att du inte sover. Som jag förstått är det psykologiskt o smärtrelaterat? Men en sak jag tänker på är att du är ju blodgivare och jag undrar då om du kanske kan ha nån järnbrist. Själv mådde jag skit i våras.kroppen va som speedad, o hur trött jag än va gick det inte att sova. Visade sig sen att jag hade anemi.och med järn mår jag så mycket bättre och hela systemet är lugnare.lägre puls mindre andfådd osv.tänkte att det är bra att jobba både med kropp och knopp.om man kan

  Bara lite tankar.

  1. Ja jättetråkigt :(. Vet inte tyvärr, får se när ellos svarar.

   Det skulle absolut kunna varit problemet, är så för många andra. Men det är inte så för mig, jag har haft sömnproblem så länge jag kan minnas. Har aldrig sovit en hel natt och alltid vaknat på nätterna. Det var så här långt innan jag blev blodgivare alltså. 🙂

 2. Huvva. Fy så äckligt. Jag hoppas verkligen Du får en ny, ren, obefläckad. Ogillar blod på saker, är väl nån sorts fobi 😉 tillräckligt jobbigt då det är mitt/familjens blod.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa