Dark Mode Off / On
Kläder

Mysplagg bäst när man är sjuk.

Igår kom mitt paket från Polarn o Pyret som jag beställt, jag ville ha nya mysplagg att använda hemma. Det var rea där i helgen på webben så jag beställde. William tyckte nämligen jag skulle ha en röd. Har alltid velat köpa men aldrig unnat mig. Gjorde det nu, så skönt verkligen! Perfekt till nästan allt egentligen. Ni ser på bilden hur man ser ut när man jobbat trots feber och astma en dag. Jag mådde verkligen inte bra, gör det inte idag heller.

Så himla fint! Är helnöjd, blir perfekt inför mellandagarna när man bara vill hänga hemma och ta det lugnt med en bok.

12 Comments

  1. nej men vännen du måste va rädd om dej ingen som tackar en för man går sjuk . Nu får du vila dej ordentligt i helgen o ja kläderna ser så goa ut

    1. Så fina eller hur :). Jag unnade mig den nu, får du chansen så gör det du också. Läste om folk som haft sina i flera år :).
      Bebisvarianten är så söt 😀

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: