Min julkalender lediga platser.

Jag har ju en julkalender i år där bloggare (har även några med andra kanaler) medverkar. Nu har några hoppat av och jag har lediga datum: 6, 11 och 24. Har även några som inte svarat på e-post så vet inte om de tänkt vara med eller inte heller. Men dessa är i alla fall datum som finns kvar, om du vill vara med så får du jättegärna vara det.

Du kan läsa mer om julkalendern här. Det är en möjlighet för dig att få länkning till din blogg, och det gör ju att du rankas högre på google så tycker du ska ta chansen att medverka.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

One thought on “Min julkalender lediga platser.

  • 28 november, 2017 at 10:43
    Permalink

    Jag haffar gärna ett datum och delar med mig om någon av mina travel stories? Har du någon speciell stad/land du vill att jag skriver om så gör jag gärna det. Jag ska till Azorerna den 23, kanske ett bra inlägg för den 24:e haha.

    Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: