Idag har vi i mitt arbetslag suttit med bedömningar och betyg. Det känns i kroppen, är helt slut. Tänk vad nationella prov och betyg gör för en? Sen också medvetenheten om att det snart är ledighet som väntar, det tror jag också gör att man blir lite extra trött.

Mina planer inför ledigheten är att köra en kickstart med Modifast som tydligen ska funka bra vid kickstart. Så det har jag som mål, men där julafton och nyår är okej att äta annat på. Jag är trött på min vikt nu, eftersom intet sker trots att jag gjort allt som slutat med godis, dricker inte saker med socker och annat så känner jag att nu provar jag sån där dryck för första gången.

Imorgon är det julfest med jobbet, det är en Julshow som kommunen anordnar med musik och julbord. Det tror jag kommer att bli jättekul verkligen. Den saken är julklappen man får härifrån Falun, tycker det är en bra julklapp.

Nu ska jag läsa lite bloggar och sen är det väl dags för sängen igen. Vad har ni gjort idag?

8 kommentarer

  1. Men vilket viktigt och uppskattat jobb ni gör som lärare (från mig i alla fall)! Jag hoppas verkligen att regeringen lägger ner mer pengar och resurser till er som hjälper oss att få fram kommande generation! Önskar att fler föräldrar tog lika mycket ansvar som ni lärare! ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: