Dark Mode Off / On
Läraryrket

Att ha torsdag som en fredag.

Jag jobbar deltid och som lärare betyder det en extra ledig dag i veckan. Om ni visste hur mycket jag gillar den saken, veckan blir lagom lång och jag får tre vilodagar istället för två.

Hur som helst idag är det först jobb mellan 7:45-13:00 sedan ska jag till maxi för att handla och efter det hem och försöka vila i någon timme. Sen fixa mig för att gå på julshowen som Falu kommun bjuder oss anställda på med mat och musik. Om någon går i taket för det, att kommunens pengar går till att roa anställda får jag väl berätta att det är året julklapp och värdet ska ligga fint 300 per person. Samma summa som det köpts in någon julklapp för, så nu kan du andas ut igen.

Det är trevligt med lite upplevelser tycker jag. Håller ni inte med? Nu ska jag kliva upp ur sängen och ta mig en dusch och frulle. Vad ska ni göra idag?

Uppskattar ni julkalendern som jag har här i bloggen? Jag tycker det är helhärliga människor som delar med sig av sina liv.

8 Comments

  1. Åh, hur kan folk ha ont av sådant?! Jag vill att de som tar hand om mina barn får något riktigt fint i julklapp för det fina arbetet de lägger ner på våra älskade barn! Och alla andra också som sliter borde får uppskattning (till rimliga summor naturligtvis)! 🙂

    1. Håller med :). Som som är bra med den här julklappen är att ALLA anställda i kommunen får går, det är uppdelat på två dagar så alla ska ha möjligheten. Är perfekt för skola, vård och omsorg samt alla andra inom kommunen :).

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: