Dark Mode Off / On
Specialpedagogprogrammet

På väg mot Västerås och högskolan.

Idag är det på väg mot studier och Västerås igen. Klockan är strax efter klockan 5:00 på morgon och jag vaknade vid 3:30 imorse, tänk att jag alltid vaknar innan klockan? Jag la mig vid 8:00 på morgon. Det ska bli kul att komma till högskolan idag. Utbildningen den är så intressant och jag får lära mig saker och det tycker jag är härligt. Ska försöka plugga lite på vägen också, är nämligen ganska skönt att läsa medan man läser.

2 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: